Carteam Autobedrijf Willemstad
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Willemstad

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Willemstad is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Willemstad en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autobedrijf Willemstad

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Willemstad in Willemstad vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Willemstad! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Bed & Breakfast Toni Kunchi
Bed & Breakfast Toni Kunchi
Altijd vriendelijk, betrouwbaar en goeie communicatie!
mike klazema
mike klazema
Goede service en afhandeling. Good service
Lianne Voorwald
Lianne Voorwald
Erg fijne garage! Meerdere keren geweest voor o.a. het vervangen van remblokjes, waarbij er gelijk gekeken werd naar het functioneren van de airco, waarna we ook de verdamper hebben laten vervangen. Hierbij is ook gelijk de olie gecheckt, aangezien daar ook weer een lampje van was gaan branden op het dashboard. Goede service, zowel via de social media kanalen als in de garage zelf.
G. Griff
G. Griff
Kwaliteit. Vaak hoop je er op, hier krijg je het gewoon.
hans vd pol
hans vd pol
Service met een hele grote S. Enige weken terug een auto daar gekocht,in principe zonder garantie,na twee weken een probleem met de stuurinrichting.ondanks dat er geen garantie was afgesproken is het probleem toch verholpen ,ik heb alleen de onderdelen hoeven betalen.Dat is service met een hele grote S. Personeel uiterst vriendelijk , professioneel, en enthousiast.
Bekijk beoordelingen