Open

Mercedes Onderhoud

Mercedes onderhoud op Curaçao

Carteam Autobedrijf Willemstad

Heeft u een Mercedes, dan wilt u die natuurlijk goed verzorgen. Bij Carteam Autobedrijf Willemstad bieden we speciaal Mercedes onderhoud aan voor uw auto. We hebben jarenlange ervaring in het optimaal onderhouden van de Mercedes, waardoor we uw voertuig in topconditie kunnen houden. Daarmee gaat u veilig en zelfverzekerd de weg op. Bij Mercedes onderhoud dat wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs blijft uw fabrieksgarantie gewoon behouden. Voor zowel een grote als een kleine beurt (Mercedes onderhoud Service A en Service B) kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige monteurs zijn in staat al het onderhoud en elke reparatie aan uw Mercedes volgens fabrieksvoorschriften uit te voeren.

Mercedes onderhoud: Service A

Heeft uw Mercedes onderhoud Service A nodig, dan houdt dat in dat de auto toe is aan een kleine beurt. Dit berekent uw voertuig zelf op basis van de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Uw rijgedrag heeft dus invloed op het Mercedes onderhoud dat uw auto nodig heeft. Rijdt u veel of sportief, dan is uw auto sneller aan een onderhoudsbeurt toe. De boordcomputer in uw Mercedes zal aangeven wanneer het tijd is voor onderhoud door de melding ‘Service A’ te tonen. Breng uw auto dan naar Autobedrijf Willemstad. Tijdens deze onderhoudsbeurt verversen we de olie en vervangen we het filter, waardoor uw Mercedes weer in goede conditie is. Ook controleren we of de andere vloeistoffen nog van goede kwaliteit zijn en bijgevuld moeten worden. Het remsysteem valt ook onder dit Mercedes onderhoud en wordt grondig nagekeken. Waar nodig werken we de software van uw voertuig bij. Zo kunt u weer veilig de weg op.

MEER INFO

Carteam Autobedrijf Willemstad
Carteam Autobedrijf Willemstad

Mercedes onderhoud: Service B

De onderhoudsinterval van de Mercedes wordt door de fabrikant voorgeschreven en door uw auto zelf bijgehouden. Geeft de boordcomputer van uw Mercedes onderhoud ‘Service B’ aan, dan is het tijd voor een grote beurt. Ook daarvoor kunt u terecht bij Carteam Autobedrijf Willemstad. Bij een Service B onderhoudsbeurt worden er extra werkzaamheden uitgevoerd om uw auto zo goed mogelijk te onderhouden. Zo controleren we alle onderdelen en vloeistoffen die belangrijk zijn voor uw veiligheid. Dat zorgt ervoor dat u na de onderhoudsbeurt weer in een veilige en betrouwbare auto rijdt. Net als bij een kleine beurt worden bij een ‘Service B’ onderhoudsbeurt de olie ververst en het filter vervangen. Daarnaast worden diverse onderdelen van uw auto uitvoerig gecontroleerd. Zo besteden we extra aandacht aan slijtagedelen zoals de remmen, banden en ruitenwissers, en controleren wij ook uw uitlaat, remvloeistof en motor. Is er grondig onderhoud of een reparatie nodig, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze monteurs beschikken over uitgebreide kennis en specialistische apparatuur, waardoor zij goed in staat zijn al het Mercedes onderhoud uit te voeren.

AFSPRAAK MAKEN

Mercedes onderhoud kosten

De kosten van het onderhoud zijn afhankelijk van de slijtage en de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Ook is de prijs afhankelijk van het model en het motortype in uw auto. Onze tarieven zijn voordelig, waardoor u alleen betaalt voor het Mercedes onderhoud dat u echt nodig heeft. De monteurs van onze garage hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van de Mercedes, waardoor we elk soort onderhoud aan uw auto kunnen uitvoeren. Zo zorgen we dat u snel weer de weg op kunt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, en wat de Mercedes onderhoudskosten bij ons zijn? Maak snel een afspraak en kom langs bij Carteam Autobedrijf Willemstad.
CONTACT OPNEMEN

Carteam Autobedrijf Willemstad
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Willemstad?

Bij Carteam Autobedrijf Willemstad staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Willemstad is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN