Open

Roetfilter verwijderen

ROETFILTER VERWIJDEREN

Carteam Autobedrijf Willemstad

ROETFILTER PROBLEMEN?

Ondervindt u problemen met het roetfilter van uw auto en vindt u vervanging een te dure oplossing? Autobedrijf Willemstad is officieel Digicar dealer en is daardoor in staat u unieke, hoogwaardige alternatieve oplossingen aan te bieden. Dankzij de unieke oplossingen en het professionele diagnose- en controletraject dat altijd wordt doorlopen in het geval van een defect roetfilter. Hiermee bent u zeker van kwaliteit en een “weer als nieuw roetfilter”. Geen lapmiddelen dus!

CONTACT

PROBLEMEN MET HET ROETFILTER

Door milieumaatregelen zijn dieselmotoren uitgerust met een roetfilter. Door ophoping van as (verbrande roetdeeltjes) raakt het roetfilter na verloop van tijd verstopt. Het automatische regeneratieproces van het roetfilter kan vervolgens niet goed meer worden uitgevoerd met de volgende symptomen als gevolg:

 • Storingsmeldingen op dashboard
 • Extreem brandstofverbruik
 • Extreem roeten/ roken
 • Mogelijke stijging van oliepeil
 • Weinig vermogen beschikbaar (Noodloop-Programma)
 • Foutcodes in storingsgeheugen

Voorkom stilstand en schade aan uw voertuig en laat tijdig uw roetfilter door Autobedrijf Willemstad reinigen! Onze professionals adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen van dit kostenbesparend alternatief.

CONTACT

Carteam Autobedrijf Willemstad
Carteam Autobedrijf Willemstad

UNIEKE REINIGINGSMETHODE

Bij roetfilter reiniging wordt er gebruik gemaakt van de meest geavanceerde reinigingsmachine waarbij we vooraf de mate van verontreiniging vaststellen. Na het voltooien van de eerste diagnosetesten zal het juiste reinigingstraject worden geselecteerd. Bij voltooiing van het gehele proces wordt er een laatste tegendruk- en lichtpulscontrole uitgevoerd. Dit wordt volledig gerapporteerd. Zo heeft u de resultaten zwart op wit en bent u zeker van een schoon en zo goed als nieuw roetfilter! Een reiniging wordt pas goedgekeurd als het tussen de 90% en 100% gereinigd is.

CONTACT

VOORDELEN VAN ROETFILTER REINIGEN

 • Roetfilter weer als nieuw
 • Meest uitgebreide werkwijze
 • Unieke methode van reiniging
 • Uitgebreid diagnosetraject zowel voor- als achteraf
 • Complete rapportering van het roetfilter
 • Volledig geautomatiseerd reinigingstraject

CONTACT

Carteam Autobedrijf Willemstad
Carteam Autobedrijf Willemstad

ROETFILTER VERWIJDEREN

We zullen altijd eerst kijken naar de mogelijkheden om uw roetfilter te reinigen. Maar soms is het roetfilter zodanig beschadigd dat reiniging niet meer mogelijk is. Het roetfilter vervangen wordt dan vaak als oplossing genoemd. Dit is echter kostbaar en niet altijd mogelijk. Daarom bieden wij als laatste, alternatieve redmiddel aan om het filter te verwijderen.

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Willemstad?

Bij Carteam Autobedrijf Willemstad staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Willemstad is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN