Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Autobedrijf Willemstad

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Autobedrijf Willemstad komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

Haal- en Brengservice - Woont u, zoals onze meeste klanten, binnen een straal van 5 kilometer? Dan brengen wij u naar huis als u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Huurauto - Woont u niet vlakbij of kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Voor Ang 75,- incl ob per dag (excl. brandstof) houdt Autobedrijf Willemstad u mobiel en kunt u gewoon al uw verplichtingen nakomen.

Carteam Autobedrijf Willemstad
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Willemstad?

Bij Carteam Autobedrijf Willemstad staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Willemstad is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN