Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in Willemstad e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Willemstad

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in Willemstad. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Ronald Stam
Ronald Stam
Super aardige gasten en altijd zeer behulpzaam. Ook voor occasions moet je bij hun zijn. Onwijs blij met me nieuwe auto!
Fred Degenkamp
Fred Degenkamp
Bij garage Willemstad geweest voor het vervangen van de wiellagers van onze auto, helaas ontstonden er daarna wat andere problemen die opgelost moesten worden. Contact gezocht met de garage en binnen 2 dagen hadden ze het passende antwoord en was het naar tevredenheid opgelost. Ik ga zeker weer terug naar hun met mijn auto.
Lucy Diamant
Lucy Diamant
Als je voor kwaliteit, snelle en vriendelijke service gaat, kan ik wel zeggen dat dit bedrijf bovenaan de lijst moet staan. Voor reparaties, aanschaf van een occasion maar ook voor autoverhuur. Kundig, duidelijk en service gericht.
Govert R
Govert R
Wat waren wij blij met carteam Autobedrijf Willemstad! Komen aan het einde van de werkdag met een (voor ons) groot probleem aan onze auto en we werden super goed geholpen. Reparatie nog uitgevoerd en wij konden weer met een goede auto weg. Petje af voor het helemaal team en super bedankt voor deze geweldige service!
Peter Lankester
Peter Lankester
De buurvrouw haar auto hier gebracht voor service. Zij was zeer tevreden.
Bekijk beoordelingen