Open

Banden en Montage

UW BANDENSPECIALIST: EV-Team Willemstad

EV-Team Willemstad

NIEUWE BANDEN

Goede autobanden zijn onmisbaar voor uw veiligheid. Uw autobanden zijn namelijk het enige contact met de weg. De profieldiepte van uw banden is van groot belang voor een goede grip op de weg. Maar daarnaast is het ook goed om te letten op beschadigingen en uitdroging van de autobanden. EV-Team Willemstad zorgt dat u veilig op weg kunt – in alle weersomstandigheden. 
Bij EV-Team Willemstad staan we voor kwaliteit. Ons professionele en vriendelijke team van goed opgeleide bandenmonteurs zorgt dat uw autobanden vakkundig en met de grootste aandacht gemonteerd, gebalanceerd en uitgelijnd worden. Dit om er voor te zorgen dat u weer veilig en snel de weg op kunt.
EV-Team Willemstad let bovendien op uw bandenspanning. Met een te hoge of lage bandenspanning verbruikt uw hybride auto meer brandstof en slijten autobanden sneller. Bovendien heeft u minder grip op de weg en wordt de kans op een klapband groter.

Plan uw afspraak in

MONTEREN EN UITBALANCEREN

Beschadigingen aan de velg tijdens bandmontage is niet vreemd. Het gebeurt zeer regelmatig dat bij gebruik van onjuiste apparatuur of onvoldoende vakkennis de velg bij het vervangen van de band de dupe is. Met onze kunde en apparatuur monteren wij elke band zonder de velg te beschadigen. Dat is zeker geen vanzelfsprekendheid.

Plan uw afspraak in

EV-Team Willemstad
EV-Team Willemstad

UW LAAGPROFIEL BANDEN VEILIG BIJ EV-Team Willemstad

Ook als u laagprofielbanden heeft (banden met een relatief lage zijkant t.o.v. de breedte), zoals gebruikelijk bij sportieve auto’s monteren wij deze zonder velgbeschadigingen. Ook als uw grotere velgen heeft, geen probleem bij EV-Team Willemstad. Wij monteren alle banden zonder daarbij de velg te beschadigen.

Afpsraak maken