Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Willemstad

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Willemstad is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Willemstad en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autobedrijf Willemstad

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Willemstad in Willemstad vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Willemstad! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Bruin Dennis
Bruin Dennis
Tijdens ons verblijf op het eiland hadden wij de mogelijkheid om bij vrienden een auto te lenen. En wij kregen te maken met een diefstal van een essentieel onderdeel van de auto . De accu werd namelijk uit de auto gestolen. Na wat rond bellen naar verschillende die woeker prijzen wilde door rekenen die zelfs voor Curaçao absurd hoog zijn, kwamen wij terecht bij carteam autobedrijf Willemstad. We spraken met Robert ( één van de eigenaren ) die ons super goed heeft geholpen. Hij is met een nieuwe accu naar ons toekomen rijden en heeft daarbij nog een kleine reparatie kunnen doen zodat wij weer mobiel werden. Voor een kleine 200 NAF waren wij uit de brand geholpen . Kortom een eerlijk en goed autobedrijf in Nederlandse handen waar service hoog in het vaandel staat .
Harco Timpen
Harco Timpen
Ben zeer tevreden over garage Willemstad. Komen hun afspraken na en een goede sevice.
Es
Es
Bij deze garage heb ik een dodge ram gekocht in een bij de proefrit goede staat. Echter een paar uur na de aankoop ging de kerstboom aan en bleek er wat mis. Ik kreeg al snel te horen dat de auto gereset was en dat daardoor het probleem in zicht kwam na de aankoop. Er is na gekeken en ik dacht dat het gefixt zou worden maar nu krijg ik een offerte van verborgen gebreken. Ben benieuwd hoe dit afloopt. Ik mag aannemen dat het een misverstand is en dat dit opgelost wordt.
Wobbejan Pebesma
Wobbejan Pebesma
Grote beurt laten doen voor mijn rav4. Top service!! En niet te duur.
Bekijk beoordelingen