Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Willemstad

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Willemstad is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Willemstad en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autobedrijf Willemstad

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Willemstad in Willemstad vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Willemstad! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Es
Es
Bij deze garage heb ik een dodge ram gekocht in een bij de proefrit goede staat. Echter een paar uur na de aankoop ging de kerstboom aan en bleek er wat mis. Ik kreeg al snel te horen dat de auto gereset was en dat daardoor het probleem in zicht kwam na de aankoop. Er is na gekeken en ik dacht dat het gefixt zou worden maar nu krijg ik een offerte van verborgen gebreken. Ben benieuwd hoe dit afloopt. Ik mag aannemen dat het een misverstand is en dat dit opgelost wordt.
nico lans
nico lans
Dubbel en dwars de 5 sterren waard in alle opzichten, erg goed.
hans vd pol
hans vd pol
Service met een hele grote S. Enige weken terug een auto daar gekocht,in principe zonder garantie,na twee weken een probleem met de stuurinrichting.ondanks dat er geen garantie was afgesproken is het probleem toch verholpen ,ik heb alleen de onderdelen hoeven betalen.Dat is service met een hele grote S. Personeel uiterst vriendelijk , professioneel, en enthousiast.
Dennis driehuizen
Dennis driehuizen
Dit is echt een fantastisch bedrijf, precies wat je verwacht bij verhuurbedrijf! Betrouwbaar, makkelijke communicatie en een goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben hier met plezier een auto gehuurd en zullen hier ook zeker weer gebruik van gaan maken als we het eiland nog eens gaan bezoeken. Kortom wilt u een auto huren op Curacao, dan bent u hier aan het juiste adres!
Lianne Voorwald
Lianne Voorwald
Erg fijne garage! Meerdere keren geweest voor o.a. het vervangen van remblokjes, waarbij er gelijk gekeken werd naar het functioneren van de airco, waarna we ook de verdamper hebben laten vervangen. Hierbij is ook gelijk de olie gecheckt, aangezien daar ook weer een lampje van was gaan branden op het dashboard. Goede service, zowel via de social media kanalen als in de garage zelf.
Bekijk beoordelingen