Open

Nieuws

13/12/2021

Auto huren op Curaçao

Auto huren op Curaçao
Een huurauto binnen 1 minuut boeken? Dat kan bij ons! Met een ervaren team staan wij voor je klaar met de juiste service en hoge klanttevredenheid. Een auto huren bij Autobedrijf Willemstad is voordelig en betrouwbaar, zo ga je zonder zorgen de weg op. Ook heb je vanaf het vliegveld Hato direct vervoer en je huurauto halen en brengen wij gratis bij uw verblijf.

Een bekende naam op Curaçao

Autoverhuur Willemstad is onderdeel van Autobedrijf Willemstad, dat al 8 jaar een begrip op Curaçao is. Door de jaren heen heeft Autobedrijf Willemstad een zeer goede naam opgebouwd door de juiste en kwalitatieve service te bieden voor de klant. Bij Autoverhuur Willemstad weet je dus zeker dat je aan het juiste adres bent voor je huurauto.

 

Wat kan ik verwachten?

Zodra je bij ons een huurauto geboekt hebt, ontvangt je een bevestigingsmail waarop alle gegevens staan van de boeking. Wij nemen dan ongeveer 5 dagen van tevoren contact met je op om de plaats en tijdstip van de aflevering van de huurauto te bespreken. Eenmaal aangekomen op Curaçao ontmoet je onze serviceagent. Uiteraard verzorgen wij dat je altijd met diegene telefonisch contact op kan nemen.

 

Klik hier voor meer informatie op onze speciale website van Autoverhuur Curaçao.

Terug naar overzicht