Carteam Autobedrijf Willemstad
Open

Acties

Gratis bioscoop giftcard bij aanschaf van een Bosch accu

Carteam Autobedrijf Willemstad

VEILIG DE WEG OP MET EEN NIEUWE accu

De accu is een belangrijk onderdeel van uw auto. Het is de batterij die de auto van stroom voorziet en zichzelf gedurende de rit oplaadt. De opgewekte stroom wordt gebruikt voor de radio, verlichting en ruitenwissers, maar ook de startmotor gebruikt de stroom. Het is verstandig niet te lang met een oude accu in uw auto rond te rijden. Een Bosch accu onderscheidt zich door hun lange levensduur en betrouwbaarheid. Merkt u dat uw accu aan vervanging toe is? Wacht dan niet te lang. Door uw oude accu te vervangen door een Bosch accu gaat u dus met een gerust hart de weg op.

CONTACT

No time to die

Naar de nieuwe film van James Bond­? NO TIME TO DIE is de nieuwe film van James Bond en draait nu in de bioscoop. Bij aankoop van een Bosch accu ontvangt u een bioscoop Giftcard t.w.v. 16 gulden die te besteden is bij The Movies Curacao. Dus laat nu uw accu vervangen bij Carteam Autobedrijf Willemstad en profiteer van deze unieke actie! Deze actie loopt t/m 31 oktober 2021.

CONTACT

Carteam Autobedrijf Willemstad
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Willemstad?

Bij Carteam Autobedrijf Willemstad staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Willemstad is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN